Frank Raes: "De fans van Club Brugge zeggen dat allemaal over Filip Joos"

Frank Raes:
Maandag 30 November 2020 - 15:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Iedere maandagavond heeft de voetbalfanaat een afspraak met Frank Raes en Filip Joos. Beide heren zitten ondertussen al járen in Extra Time. Af en toe krijgen ze kritiek, maar dat deert hen niet.

Joos krijgt het vaak zwaar te verduren bij kijkers. Ze zijn voor of tegen de commentator. Er lijkt geen middenweg te bestaan. "Die van Brugge zeggen dat hij fan is van Anderlecht. En die van Anderlecht zeggen dat hij voor Club Brugge is. In voetbal krijg je altijd ­tegenspel", vertelt Raes daarover in Het Nieuwsblad.

“Dat is logisch", pikt Joos zelf in. "Mensen die hun gezicht in de clubkleuren schilderen, die naar elke match gaan en die alles per definitie geweldig vinden, krijgen van mij in alle eerlijkheid te horen dat een match op niets trok, daarom en daarom, tja, dan zijn ze boos. Ik begrijp dat."

"Dat is heavy"

"Je pakt mensen op hun liefde voor iets. Dat is heavy. Wij zijn het die bij wijze van spreken bij Boer zkt. vrouw zeggen Jong, zou je wel met die verder doen?” Echt waar, wij vangen elke wedstrijd met een open blik aan", besluit Joos.

TAGS  I  Frank Raes  I  Filip Joos  I  Club Brugge  I  sport  I  voetbal