Maandag 18 Januari 2021 - 18:00   I   Foto: VIER  I   door Redactie

Gert Verhulst en zijn gezin zorgen voor verwarring: “Waarom doen ze dit in godsnaam?”

Gert Verhulst en zijn gezin zorgen voor verwarring: “Waarom doen ze dit in godsnaam?”

In ‘De Verhulstjes’ volgen we het wel en wee van Gert Verhulst en zijn gezin. De kijkers konden al zien dat zij dankzij hard werken best een hoge levensstandaard hebben. Mediawatcher Jan Van Rompaey vraagt zich af waarom ‘De Verhulstjes’ in het leven is geroepen.

“Als het niet om de centen gaat, waarom doen ze het dan?”, aldus Jan in zijn column voor Het Nieuwsblad. “Wel en wee van de hele familie op straat? Gert en Ellen die wakker worden in hun slaapkamer? Gert die het bericht krijgt dat zijn bejaarde vader in het ziekenhuis opgenomen is (‘Het ziet er niet goed uit’), Gert die troost zoekt in de ­armen van zijn huilende vrouw?"

“Ik keek toe en voelde me even een voyeur”, bekent Jan. “Ik begrijp het wel: de Verhulstjes in goede en kwade dagen. Moet kunnen. Doen ze het om de roem? Nee, beroemd zijn ze al. Waarom laten ze dan alles filmende ­cameraploegen toe in hun privéleven?”

“Het moet dus zijn dat de Verhulstjes in de overtuiging leven dat hun dagelijkse leven interessant genoeg is om de kijker te laten meegenieten”, klinkt het nog. “Er zullen genoeg mensen zijn die bijvoorbeeld willen weten of er een lift in de villa is”, waarop het antwoord uiteraard ‘ja’ is.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Gert Verhulst  I  shownieuws