Niels Destadsbader openhartig: “Ik heb het daar momenteel heel moeilijk mee” Buitenland
Buitenland

Niels Destadsbader openhartig: “Ik heb het daar momenteel heel moeilijk mee”

Niels Destadsbader openhartig: “Ik heb het daar momenteel heel moeilijk mee”

Niels Destadbader is nog maar 32 jaar, maar toch heeft hij al een gigantische carrière in de showbizz uitgebouwd. Wat hij het liefste doet - zingen en televisie maken - is het afgelopen jaar weggevallen wegens corona. Daarmee is ook het applaus voor de artiest Niels Destadsbader even verdwenen.

"Iedereen krijgt natuurlijk graag een compliment”, zegt Niels op Radio 2. “En gezien mijn beroep, krijg ik - denk ik - meer complimentjes dan de gemiddelde mens, en die mis ik nu wel. Want ik geef eerlijk toe, één van de dingen waar ik het moeilijk mee heb in deze coronatijden is dat ik niet zo veel complimenten meer krijg."

"Dat klinkt heel egocentrisch, maar zo bedoel ik het niet”, benadrukt Niels. “Als je al jaren het gevoel hebt dat je goed bezig bent, dat mensen appreciëren wat je doet, dat geeft je een ongelooflijk goed gevoel vanbinnen. Als dat plots wegvalt, maakt je dat super onzeker. Ik ben door corona veel onzekerder geworden."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws