Donderdag 21 Januari 2021 - 08:00   I   Foto: VTM  I   door Redactie

Teleurgestelde kijkers erg streng voor VTM: “Dit is gewoon zielig”

Teleurgestelde kijkers erg streng voor VTM: “Dit is gewoon zielig”

In ‘Uit De Kleren’, het nieuwe datingprogramma van VTM, geven twee vreemden zich letterlijk bloot in één bed, voor een half uur. Aan de hand van persoonlijke vragen en fysieke opdrachten leren ze elkaar op een korte tijd en intense manier kennen.

De eerste aflevering van ‘Uit De Kleren’ is pas vanaf volgende week te zien, maar toch komt er nu al heel wat commentaar op. “Man man, wat vinden ze nog allemaal uit? Hiermee zorgen ze voor nog wat extra mentale armoede op televisie”, klinkt het sceptisch.

“Wauw, is dit de nieuwe manier van daten?”, vraagt iemand zich luidop af. “Toekomstige kinderen aanleren dat enkel het fysieke telt? Waar zijn we mee bezig? Misschien eerst seks hebben om dan te weten of hij bij u past?”

Triestig

“Echt triestig”, vindt een ander dan weer. “Kunnen ze nu niks deftigs meer maken? Diegene die hier aan deelneemt maakt zich echt voor heel Vlaanderen belachelijk. Tegenwoordig niks dan zever op tv.” “Nee, ik kan niet begrijpen dat je jezelf hiervoor inschrijft”, wordt hierop gereageerd. “Zelfrespect is schaars geworden tegenwoordig.”

“Triestig dat ze dat uitzenden", lezen we. "Is er nu niks beter? Je moet toch heel simpel zijn om aan zulk programma mee te doen. Ik blijf liever de rest van mijn leven single dan hieraan deel te nemen.” En zo gaat het nog wel even verder. “Het niveau daalt met de dag op de zenders. Eerst ‘Blind Getrouwd’, en nu ‘Uit de kleren’… Wat gaat het volgende zijn, 'Blind Kinderen Maken'? Zielig.”

Wat is jouw mening?

TAGS  I  VTM  I  shownieuws