Isabelle Nijs openhartig over relatie met haar ex, Sven Nys: “Ik heb me daar lang aan gestoord” Buitenland
Buitenland

Isabelle Nijs openhartig over relatie met haar ex, Sven Nys: “Ik heb me daar lang aan gestoord”

Isabelle Nijs openhartig over relatie met haar ex, Sven Nys: “Ik heb me daar lang aan gestoord”

Sven Nys en Isabelle Nijs waren jarenlang het koningskoppel van de cyclocross. Enkele jaren geleden zetten ze een punt achter hun huwelijk. Ook na de scheiding bleef haar achternaam Isabelle nog achtervolgen.

“Toen we pas een koppel waren, zeiden mensen: ‘Kijk, zij heeft zijn achternaam al aangenomen’”, zegt Isabelle in Het Nieuwsblad Magazine. “Na de scheiding zeiden ze: ‘Ze zijn uit elkaar en toch gebruikt ze nog altijd zijn naam.’ Ik heb me daar lang aan gestoord. Dan begon ik mij te verdedigen. Waarop mensen zich excuseerden.”

Isabelle heeft al een hele tijd een nieuwe vriend, Filip, maar ze komt nog wel goed overeen met Sven. Ze hebben dan ook een zoon samen, de beloftevolle veldrijder Thibau Nys. Ze heeft zich ook verzoend met haar achternaam. “Nu denk ik: Nijs is mijn naam, ik ben daar trots op. Maar ik blijf erbij: mensen maken veel te snel veronderstellingen.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws