-->

VTM heeft erg straf nieuws over Julie Van den Steen: Dit gaat ze nu doen

VTM heeft erg straf nieuws over Julie Van den Steen: Dit gaat ze nu doen
Donderdag 4 Februari 2021 - 10:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

VTM zet het weekend voortaan al op donderdag in met een extra portie show en quizplezier. Vanaf 18 februari maakt Julie Van den Steen haar debuut als host van ‘Game of Talents’, een gloednieuwe spelshow waarin een sterke neus voor talent een mooie som geld kan opleveren.

Elke week wordt het grote podium ingenomen door mensen met een uitzonderlijk, maar verborgen talent en hebben de kandidaten het raden naar welk talent dat dan wel mag zijn. “‘Game of Talents’ combineert de strafste acts en mysterie in één spelshow”, laat Julie Van den Steen weten. “Een bodybuilder die uitblinkt in het trainen van honden of iemand die strak in het pak komt breakdancen: misleiding is vaak troef en durft onze kandidaten al eens op het verkeerde been te zetten.” 

“In ‘Game of Talents’ zien we de grootste verborgen talenten van België en Nederland, maar ook internationale artiesten tonen wat ze kunnen. Wie vouwt zichzelf op en kruipt in een doos? Wie doet acrobatische toeren op een monowiel? Wie kan er klappen met één hand? En vooral: kan je dat inschatten op basis van hun uiterlijk? Het raden kan beginnen!”

Finale

In ‘Game of Talents' nemen een bekende en onbekende Vlaming het telkens op tegen een bekende en onbekende Nederlander. Wie het beste kan raden welke verborgen en vaak verrassende talenten de kandidaten op het podium komen uitvoeren verdient een mooie geldprijs. Die prijzenpot wordt bepaald aan de hand van ‘geldballen’, die een bedrag van 100 tot 1.500 euro kunnen opleveren. 

Vlak voor de finale komt daar nog een extra geldbal bij, die het bedrag de hoogte injaagt en alle kaarten door elkaar kan schudden. Bij elk juist antwoord dikt de prijzenpot aan, bij een fout antwoord gaat het geld naar de tegenstander. Wie het hoogste bedrag binnenhaalt, kan dat in de finale verzilveren… of kwijtspelen.

TAGS  I  Julie Van den Steen  I  shownieuws