Vrijdag 5 Februari 2021 - 23:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Gigantisch probleem dreigt voor Club Brugge, Bart Verhaeghe is woest

Gigantisch probleem dreigt voor Club Brugge, Bart Verhaeghe is woest

Club Brugge huppelt al fluitend door de Jupiler Pro League, maar plots dreigt een gigantisch probleem de kop op te steken. Zo gaat de grasmat in het Jan Breydelstadion het zwaar te verduren krijgen.

“Door een speling van het lot worden er op vijf dagen tijd immers drie wedstrijden afgewerkt in Brugge en dat net tijdens de zware winterprik die wordt voorspeld”, merkt Het Nieuwsblad terecht op. Cercle Brugge speelt zowel zaterdag als dinsdag (tegen KV Mechelen en KV Oostende, nvdr.) thuis, terwijl Club Brugge woensdag Antwerp over de vloer krijgt in het kader van de Croky Cup.

Vanaf zaterdag wordt zware neerslag verwacht, terwijl het een dag later wellicht gaat sneeuwen, gevolgd door nog enkele dagen met vriestemperaturen. Met een druk schema voor de boeg en de play-offs die alsmaar dichterbij komen, is dit uiteraard geen prettig nieuws voor beide ploegen.

Enorm nadeel

Club-voorzitter Bart Verhaeghe zou not amused zijn door het ongelukkige programma. Bij blauw-zwart beseft men als geen ander dat een goed veld ontzettend belangrijk is voor Philippe Clement en zijn jongens. Op een slecht veld wordt het moeilijker voetballen voor Club en dat zou toch een enorm nadeel zijn voor de autoritaire leider.

TAGS  I  Club Brugge  I  sport  I  voetbal