Vrijdag 5 Maart 2021 - 12:00   I   Foto: VTM  I   door Redactie

Koen Wauters trekt grote ogen van ‘The Voice’-kandidaat: “Dit durft bijna niemand”

Koen Wauters trekt grote ogen van ‘The Voice’-kandidaat: “Dit durft bijna niemand”

Van een kandidaat die de prijs krijgt voor grootse Disneyfan tot een nummer van Nina Simone in een salsa-jasje. Vanavond wordt in de vijfde Blind Auditions van ‘The Voice van Vlaanderen’ op VTM nog maar eens duidelijk dat het klankenpalet van de kandidaten heel uitgebreid is.

De teams van coaches Koen Wauters, Natalia, Niels Destadsbader en Tourist LeMC raken stilletjes aan gevuld. De kandidaten halen dan ook echt alles uit de kast om hen te imponeren. En dat zorgt hier en daar voor wat keuzestress bij de coaches: “Ik vond het misschien zelfs té mooi gezongen”, vertelt Niels na een auditie. En ook bij Natalia slaat de twijfel toe: “Ik vond het mooi maar ik twijfelde veel te veel.” 

Nu vrijdag is er één kandidaat die het aandurft om in het Nederlands te zingen, een uitzondering volgens Koen Wauters. “Je hebt iets heel bijzonders gedaan. Je bent namelijk in het Nederlands komen zingen. Dat is iets wat ongeveer niemand hier aandurft”, oordeelt hij.

Kandidaat Daan koos niet alleen voor het Nederlands, hij goot zijn nummer ‘Love Yourself’ van Justin Bieber zelfs in een gloednieuw jasje met een aangepaste tekst en titel: ‘Schone Schijn’. En dat doet bij Tourist LeMC meteen een belletje rinkelen. “Super nice! Dat komen we hier echt niet veel tegen dat iemand een nummer brengt met zijn eigen woorden”, klinkt het. Maar kan hij de coaches ook versieren met zijn schone schijn?

TAGS  I  Koen Wauters  I  shownieuws