Zondag 7 Maart 2021 - 07:30   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Goedele Liekens doet pijnlijke vaststelling na kankerbehandeling: “Er blijft echt niets van over”

Goedele Liekens doet pijnlijke vaststelling na kankerbehandeling: “Er blijft echt niets van over”

Het gaat de goede kant op met Goedele Liekens. De kankerbehandeling die de presentatrice ondergaat, slaat aan. Ze besloot daarom een bezoekje te brengen aan de kapper.

“De eerste stap is eens geen afspraakje in het ziekenhuis, maar bij de kapper. Knippen, kleuren... De hele boterham”, zegt Goedele in haar column voor Het Laatste Nieuws. “Vijf dagen later zit ik er al weer. Zin in een korte coupe en zo'n hippe 'krullende wave'. Ik, die altijd al liever naar de tandarts ging dan naar de kapper.” 

“Vervolgens moet de fysieke conditie afgestoft en opgeblonken”, aldus Goedele. “Het begon met de trap oplopen. Twee keer na elkaar zonder tussenin puffend te stoppen. De afgetakelde spieren moeten weer opgebouwd. Daar blijft écht niks van over, stel ik vast.” 

Fitology

“Ik doe bij mijn schoonzoon aan de Fitology”, laat de presentatrice/politica/seksuologe weten. “En wandelen. In een steeds sneller tempo. Maurices (de hond van Goedele Liekens, nvdr.) tong hangt op de grond, want ook zijn conditie is er de voorbije maanden niet op vooruitgegaan. Ik heb er zin in, in deze nieuwe Goedele!”

TAGS  I  Goedele Liekens  I  shownieuws