-->

Sandra Bekkari spreekt duidelijke taal over Jeroen Meus: “Ik vind dat jammer, ja”

Sandra Bekkari spreekt duidelijke taal over Jeroen Meus: “Ik vind dat jammer, ja”
Zondag 7 Maart 2021 - 19:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Jeroen Meus is al jarenlang de onbetwiste nummer 1 van onder de televisiekoks. Niet dat de anderen hem het succes niet gunnen. Integendeel: zelfs zijn concurrenten hebben alleen maar mooie woorden over voor de chef van ‘Dagelijkse Kost’.

“Niemand kan Jeroen benaderen in wat hij doet. Zo goed is hij”, zegt zijn concullega Sandra Bekkari in TV Familie. “Al tien jaar ‘Dagelijkse kost’, da’s zó straf! Ik heb zelf twee jaar een kookprogramma gehad, dus ik weet hoe hard het werken is. En Jeroen blijft elk jaar vernieuwen.” 

“Ik vind het trouwens jammer dat we als een soort van rivalen uitgespeeld werden”, laat Sandra weten. “Want dat zijn we eigenlijk nooit geweest. Ik heb Jeroen zelf nooit als een rivaal gezien. Integendeel: we hebben al járenlang een uitstekende verstandhouding.” 

Aimabele gast

Ook hun ontmoetingen zijn steeds erg hartelijk. “Jeroen is een heel aimabele gast. We hebben al vaak gezegd dat we eens moeten afspreken, maar ’t is er nog niet van gekomen", aldus Sandra.

“We sturen elkaar wel geregeld berichtjes”, klinkt het. “Om elkaar succes te wensen als we een boek uitbrengen, bijvoorbeeld. En ook toen ik hoorde dat het privé niet zo goed ging met Jeroen, door de ziekte van zijn broer, heb ik hem veel sterkte gewenst. Hij waardeerde dat. Op zulke momenten besef je pas hoe onbelangrijk die zogezegde rivaliteit tussen ons is.”

TAGS  I  Sandra Bekkari  I  Jeroen Meus  I  shownieuws