Dinsdag 9 Maart 2021 - 13:00   I   Foto: VTM  I   door Redactie

Kijkers van ‘Liefde Voor Muziek’ laaiend enthousiast: “Dit wordt dé hit van het jaar”

Kijkers van ‘Liefde Voor Muziek’ laaiend enthousiast: “Dit wordt dé hit van het jaar”

Gisteren was het aan Bert Ostyn van Absynthe Minded om zijn songs uit te lenen in 'Liefde Voor Muziek'. De andere artiesten maakten er zoals iedere week hun geheel eigen versies van.

Dat het repertoire van Absynthe Minded voor Willy Sommers ver buiten zijn comfortzone ligt, gaf de Koning van het Vlaamse Lied zelf eerlijk toe: “Ik ben te rade gegaan bij vrienden en ze zeiden me dat ik ‘Beam’ moest kiezen”, zei hij. “Als jullie dit nummer spelen op een festival, gaat heel de wei uit de bol. En uit de bol gaan is iets voor Willy, hé!”, lachte hij. 

Willy toverde het lied om tot een positieve meezinger met de titel ‘Het Lied Van De Vrijheid’, iets waar iedereen volgens hem naar snakt in deze coronatijden. En daarbij konden de anderen niet stil blijven zitten. Uit de reacties op de sociale media kunnen we maar één ding concluderen: ook de kijkers thuis waren er weg van.

Zomerhit

“Wauw, zeg, die Willy Sommers is niet normaal. Pure ambiance”, schrijft iemand op een fansite van het VTM-programma. “Dat wordt een succes deze zomer, daar mag je zeker van zijn!” Velen gaan helemaal akkoord met deze stelling: “Inderdaad, super gedaan van Willy Sommers. Ik was aan het meezingen en meedansen in mijn zetel. Dit wordt een superhit en gegarandeerd een groot feest op zijn toekomstige optredens.”

“Willy heeft er een leuke meezinger van gemaakt, echt fantastisch!”, zegt een ander nog. “Dit was het allerbeste nummer van de avond.” Sommigen gaan in hun enthousiasme zelfs nog een stapje verder: “Het beste nummer van de avond? Dit wordt de nieuwe hit van Willy Sommers, ja! Dé zomerhit van 2021!”

TAGS  I  Liefde voor Muziek  I  shownieuws