Donderdag 11 Maart 2021 - 10:00   I   Foto: VTM  I   door Redactie

Kijkers van ‘Liefde Voor Muziek’ raken er niet over uitgepraat: “Deze artiest verdient meer respect”

Kijkers van ‘Liefde Voor Muziek’ raken er niet over uitgepraat: “Deze artiest verdient meer respect”

Afgelopen maandag brachten de artiest in ‘Liefde Voor Muziek’ een ode aan de songs van Bert Ostyn van Absynthe Minded. De zanger zelf sloot de avond af op de tonen van ‘The Passenger’ van Iggy Pop. Kijkers waren onder de indruk van Bert.

“Net nog eens Berts versie beluisterd van ‘The Passenger’”, laat iemand weten op sociale media. “Boem patat, zeg, dat was er boenk op, hoor. Wat een geweldige gitarist eigenlijk. En een groot artiest in hart en nieren.”

“Ja, een waanzinnig goede gitarist en zanger”, reageert een ander. “Echt een topkerel. We mogen blij zijn dat we zo iemand een landgenoot mogen noemen.” "Een fantastische artiest, inderdaad”, aldus een fan. “Helaas krijgt hij niet het respect dat hij verdient als artiest. Hopelijk betert het nu met zijn deelname aan dit programma.”

Andere divisie

“Wat een muzikant! Die kerel ademt muziek”, klinkt het nog. “Prachtig om te zien hoe hij zijn instrument beheerst. Echt klasse.” “Met alle respect voor de andere artiesten, maar dit was het beste nummer van de vorige aflevering. Hij speelt duidelijk in een andere divisie dan de rest.”

“Toch een topmuzikant, hoor, het katapulteerde me helemaal terug naar Rock Werchter: stinken naar de pint die je over je hoofd kreeg gekapt, zonnecrème om geen kreeft te zijn, kruidig geurende sigaretjes, vrienden van vroeger en nu ontmoeten. Merci, Bert!”

“Wauw, zo'n goeie muzikant en zanger, die Bert!”, aldus nog een enthousiaste kijker. “Ik kende hem voor dit programma niet, maar dit is wereldtop. Een veel betere versie dan die van Iggy Pop zelf trouwens, vind ik. Wat een gitarist!”

TAGS  I  Liefde voor Muziek  I  shownieuws