-->

Martien Meiland krijgt flinke opdoffer te verwerken

Martien Meiland krijgt flinke opdoffer te verwerken
Dinsdag 23 Maart 2021 - 19:30   I   Foto: Photonews   I  

Onlangs kwam Maxime Meiland met het heuglijke nieuws naar buiten dat ze zwanger is. Eindelijk krijgt de kleine Claire er dus een broertje of zusje bij. Maar de dochter van Martien Meiland had in de laatste aflevering van ‘Chateau Meiland’ nóg een melding voor haar vader.

Dat de familie Meiland zal verhuizen uit Hengelo, is natuurlijk geen geheim. Maar een mededeling van Maxime - dat zij liever alleen wil gaan wonen - werd met de nodige verontwaardiging onthaald door Martien en Erica. Wanneer Maxime haar ouders vertelt dat ze een huis gaat bezichtigen met haar vriend, Leroy, staan haar ouders met de mond vol tanden. 

"We zouden toch met z'n allen gaan?"

"Dat is voor jou alleen?" vraagt Martien verbaasd, waarop Maxime, bevestigend: "Ja, met Leroy en Claire." Martien reageert: "We zouden toch met z'n allen gaan?" En ook Erica weet even niet waar ze het heeft: "Leuk is dat. Vind je het niet leuker met ons, en Leroy erbij?” Maxime laat haar ouders weten dat de zaken er nu wel heel anders voor staan, nu Leroy er is: “Ik ben er ook aan toe”, aldus Maxime. 

Het idee dat ze hun kleindochtertje Claire heel wat minder zouden zien, dringt eerst nog niet goed door, maar de paniek slaat daarna wel toe. "Het kan ook zijn dat de foto's prachtig zijn en het tegenvalt”, klinkt het. “Ze moet ook nog een hypotheek regelen, dus misschien staat het op los zand."

TAGS  I  Martien Meiland  I  Maxime Meiland  I  Chateau Meiland  I  shownieuws  I  Hengelo