Donderdag 25 Maart 2021 - 14:30   I   Foto: VTM  I   door Redactie

Ronny Mosuse bekent over ‘Liefde Voor Muziek’-collega: “Ik kende die totaal niet”

Ronny Mosuse bekent over ‘Liefde Voor Muziek’-collega: “Ik kende die totaal niet”

Dit seizoen laten enkele ongelooflijke artiesten zich weer van hun beste kant zien in ‘Liefde Voor Muziek’. Ook Ronny Mosuse is van de partij. Iedereen kent uiteraard een superhit als ‘She Goes Nana’, maar hoe was Ronny’s kennis van het repertoire van de anderen?

“Niet goed, eigenlijk!”, geeft Ronny toe in Story. “Ik ben wel vertrouwd met heel wat nummers van Willy Sommers, omdat ik hem al ken van toen ik als kleine jongen naar de radio zat te luisteren, maar die man bleek, los van zijn hits, zo’n gigantische catalogus uitgebouwd te hebben…" 

“In zijn beginjaren was Willy echt een rebel, zo’n beetje de Vlaamse Mick Jagger", aldus Ronny. "Pas later is hij qua imago opgeschoven. Maar van de andere collega’s had ik amper een idee. Neem nu Emma Bale: mijn kinderen weten wie dat is, maar ik kende haar totaal niet.” 

“Wel, die heeft mij aangenaam verrast", laat de zanger weten. "Door dat diva- en glamourlaagje van haar zou je op het eerste gezicht niet vermoeden dat daar een kwetsbaar meisje en een goede singer-songwriter achter schuilt.”

TAGS  I  Ronny Mosuse  I  Emma Bale  I  Willy Sommers  I  Liefde Voor Muziek  I  shownieuws  I  She Goes Nana  I  n365