Dinsdag 30 Maart 2021 - 11:30   I   Foto: VTM  I   door Redactie

Kijkers van 'Liefde Voor Muziek' streng voor Emma Bale: “Zo degoutant dat ze dit deed!”

Kijkers van 'Liefde Voor Muziek' streng voor Emma Bale: “Zo degoutant dat ze dit deed!”

Maandagavond was het de beurt aan Ronny Mosuse om zijn songs uit te lenen in ‘Liefde Voor Muziek’. Het was meteen de laatste aflevering van het populaire VTM-programma. Kijkers mogen zich wel nog opmaken voor een compilatie-aflevering.

Na de aflevering van maandag zakte één artiest echter volledig door de mand. Emma Bale zorgde met haar versie van ‘SOS To An Angel’ van The Radios voor een emotioneel hoogtepunt, maar daar dacht duidelijk niet iedereen hetzelfde over. “Daar kwam geen einde aan”, zegt iemand op een van de ‘Liefde Voor Muziek’-fansites. “Als je één liedje van Emma hebt gehoord, heb je ze allemaal gehoord. Sorry Emma, maar ik ben geen fan van je.”

"Ik viel er haast van in slaap"

“Ik ben ook geen fan”, reageert een ander. “We zetten hier thuis de televisie zelfs op stil als zij moest beginnen. Ze doet haar best, maar sorry, ze paste gewoon niet in de groep.” “Ik viel er haast van in slaap”, aldus nog een kijker. 

“De reeks was goed”, vindt een dame dan weer. “Maar ik heb me mateloos geërgerd aan Emma Bale, het plakijzer van Willy Sommers. Degoutant! Ik denk dat er maar één aflevering was dat ze niet tegen Willy plakte in de zetel!” 

“Ik vond het op niets trekken”, is een ander streng. “Die kan nu toch niet zingen? Enkel wat wauwelen en haar microfoon opeten. Je verstaat haar gewoon niet als zij zingt.” En ook: “Om bij in slaap te vallen. Wat deed die eigenlijk in het programma? Nee, ik vond het echt niet goed.”

TAGS  I  SOS To An Angel  I  Emma Bale  I  Liefde Voor Muziek  I  shownieuws  I  Ronny Mosuse  I  The Radios