Vrijdag 2 April 2021 - 16:30   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Zware beschuldiging aan het adres van Meghan Markle: “Dan was Harry nooit met haar getrouwd”

Zware beschuldiging aan het adres van Meghan Markle: “Dan was Harry nooit met haar getrouwd”

Meghan Markle heeft de ‘raciale kaart’ uitgespeeld om zich zo gratuit slecht te kunnen gedragen. Dat zegt Brits schrijfster en televisiepersoonlijkheid Lady Colin Campbell. Zij beweerde ook dat prins Harry nooit met haar zou zijn getrouwd als ze blank was.

De schrijfster verscheen op de ‘Today Show’ op de Australische televisie, slechts uren nadat zij prinses Anne ervan had beschuldigd de persoon te zijn die opmerkingen maakte over Archie’s huidskleur. Meghan en Harry beweerden in een interview met Oprah Winfrey namelijk dat er gesprekken met een familielid van Harry waren geweest over hoe donker zijn huid zou kunnen zijn als hij werd geboren. 

Constant gebruik van de raciale kaart

Het echtpaar weigerde de naam van deze royal te noemen in het interview dat door meer dan 50 miljoen mensen wereldwijd werd bekeken, en zei dat het te schadelijk zou zijn voor de persoon die ze beschuldigden van racisme. Lady Campbell beweert nu dus dat het prinses Anne was. 

In een gesprek met de Australische ochtendshow beweerde ze dat prinses Anne “niet zinspeelde op de kleur van dit kind”, maar eerder op Meghans “ongeschikte karakter” en het vermeende “constante gebruik van de raciale kaart”. 

“Meghan gebruikt de kleurenkaart voor alles”, zei Campbell. “Zie je, zolang ze de kleurenkaart speelt, krijgt ze een gratis pas om zich zo slecht en vrij te gedragen als ze zou willen. Ze heeft geen grenzen en zolang ze de kleurenkaart speelt, heeft ze vrij spel.”

"Als Meghan blank was, zou het huwelijk niet hebben plaatsgevonden"

Lady Campbell liet zich ook de straffe uitspraak ontvallen dat de huidskleur van Meghan het enige zou zijn dat in haar voordeel speelt. “Als Meghan blank was geweest, zou het huwelijk niet hebben plaatsgevonden, want Meghan's verleden was te controversieel en Meghan's persoonlijkheid was erg omstreden", klonk het.

TAGS  I  Meghan Markle  I  prins Harry  I  Oprah Winfrey  I  shownieuws