Zondag 4 April 2021 - 21:30   I   Foto: VTM  I   door Redactie

Willy Sommers heeft het er zeer moeilijk mee: “Zo jammer”

Willy Sommers heeft het er zeer moeilijk mee: “Zo jammer”

Het voorbije seizoen keken we weer massaal naar de afleveringen van ‘Liefde Voor Muziek’. Ook Willy Sommers keek elke week trouw met zijn gezin. Hij vindt het spijtig dat zijn ‘Liefde Voor Muziek’-avontuur erop zit.

“Intussen valt het doek over ‘Liefde Voor Muziek’, met enkel nog een compilatieaflevering te gaan”, schrijft Willy in zijn column voor Dag Allemaal. “Ik zal die mooie herinneringen blijven koesteren. Niet alleen muzikaal, minstens even fijn is dat er hechte vriendschappen ontstaan zijn.” 

Barbecue bij Ronny

“Zo jammer dat we elkaar sinds de opnamen niet meer fysiek konden zien door corona”, vindt de zanger. “Gelukkig is er ons WhatsApp-groepje. Daarin stelde Ronny Mosuse zopas voor om – als corona het toelaat - bij hem in de tuin een barbecue te houden. Binnen de vijf minuten had iedereen bevestigd! In Westende was Ronny ook al de sfeermaker.” 

“Elke avond (of nacht) was hij na de opname de barman van dienst”, laat Willy weten. “Iedereen hing aan zijn lippen wanneer hij vertelde wat hij allemaal heeft meegemaakt, privé en professioneel. Hij is een geweldige verteller”, besluit hij.

TAGS  I  Willy Sommers  I  Liefde Voor Muziek  I  shownieuws  I  Ronny Mosuse