Zondag 4 April 2021 - 15:30   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Staf Coppens werkt hardnekkig gerucht de wereld uit: “Er klopt niets van”

Staf Coppens werkt hardnekkig gerucht de wereld uit: “Er klopt niets van”

Maandag 5 april zendt VTM de eerste aflevering uit van ‘Camping Coppens – Op Weg naar Zweden’. Hierin volgen we de avonturen van het gezin van Staf Coppens, die er van plan zijn een camping uit de grond te stampen.

Toen Staf zijn plannen enkele maanden geleden uit de doeken deed, dachten veel mensen dat hij een midlifecrisis had gekregen. "Veel mensen dachten dat, maar daar had het niets mee te maken”, zegt Staf in een interview met Het Laatste Nieuws. “We hebben wél naar de leeftijd van onze kinderen gekeken. Als we nog twee of drie jaar gewacht hadden, zaten ze in het middelbaar en was het veel moeilijker geweest om hen nog te ontwortelen.“ 

“De coronacrisis is ook een soort brandversneller geweest”, laat Staf weten. “Plots kreeg iedereen, ook wij, het besef dat het van het ene moment op het andere voorbij kan zijn. Kortom: niet langer dromen, maar doén.”

"Het is een levensstijl"

Dat er voor Staf ooit een onderneming als deze zat aan te komen, stond in de sterren geschreven. ”Mijn ouders hebben een snoepwinkel gehad, het idee om een eigen kleine onderneming te hebben, heeft me altijd aangesproken”, klinkt het. “De uitbaters van een camping in de Vogezen hebben ons goesting doen krijgen. 'Het is een levensstijl', zeiden ze. 'In de zomer zeven op zeven werken, maar in de winter rustig leven te midden van de natuurpracht.’" Deze levensstijl zullen de kijkers uiteraard ook te zien krijgen in ‘Camping Coppens – Op Weg naar Zweden’.

TAGS  I  Staf Coppens  I  VTM  I  Camping Coppens  I  shownieuws