Vrijdag 9 April 2021 - 19:30   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Viktor Verhulst verrast vriend en vijand: “Wie had dit ooit van hem verwacht?”

Viktor Verhulst verrast vriend en vijand: “Wie had dit ooit van hem verwacht?”

Viktor Verhulst toonde donderdagavond aan dat hij niet alleen atletisch gebouwd is, maar ook atletische toptijden kan neerzetten in ‘De Container Cup’. Hij haalde het vlotjes van Francesco Planckaert na een straffe prestatie.

Van Viktor Verhulst was al langer geweten dat hij een competitieve ingesteldheid heeft. Dat bewees hij gisteren nog maar eens in ‘De Container Cup’. Hij scoorde goed op zowat alle disciplines - buiten misschien het golfen - en staat momenteel met een mooie tijd zelfs tussen de profs in het huidige klassement. 

"Zalig om hem bezig te zien"

De kijkers van ‘De Container Cup’ trokken grote ogen bij het zien van de prestaties van de zoon van Gert Verhulst. Achteraf regende het positieve reacties. “Niet normaal trots op Viktor!”, schreef iemand op de sociale media. “Hij heeft dat echt super goed gedaan. He is the best!”

“Verrassend goed gedaan van Viktor”, aldus een ander. “Maar met zo’n figuur… Kan niet missen, hè.” “Wauw, topprestatie van Vik!”, lezen we nog. “Ik dacht even dat hij ging ontploffen, maar amai, echt goed gedaan.” En ook: “Dit had ik niet van hem verwacht. Maar het was zalig om hem bezig te zien. Super gedaan!”