Bart Verhaeghe kan het niet meer aanzien en spuwt zijn gal: "Een schande!" voetbal
voetbal

Bart Verhaeghe kan het niet meer aanzien en spuwt zijn gal: "Een schande!"

Bart Verhaeghe kan het niet meer aanzien en spuwt zijn gal: "Een schande!"

Acht punten voorsprong en torenhoog favoriet om de titel te pakken, maar toch staan de zenuwen bij Club Brugge strak gespannen in aanloop naar play-off 1. Dat bleek nog eens tegen Moeskroen.

"Het matige spel zorgde voor nervositeit in Brugge", stelt Het Laatste Nieuws vast. "Clinton Mata pakte een gele kaart en is daardoor geschorst wanneer de play-offs straks van start gaan. In het lege Jan Breydel weergalmde het gevloek van Hans Vanaken en coach Clement op scheids Laforge."

En de krant merkte nog iets anders op: "Voorzitter Bart Verhaeghe riep dat het een schande was dat er slechts één minuut toegevoegde tijd kwam op het einde van de eerste helft. Niet dat hij ongelijk had - na een half uur krampen ensceneren om tijd te rekken zoals Tabekou deed: il faut le faire.

Het Laatste Nieuws besluit: "Maar de Brugse tirades schetsen wel het gevoel dat rond Club heerste. Na de nederlagen tegen Antwerp en Anderlecht, en een zwakke match tegen KV Kortrijk, hadden ze gerekend op een mentale opsteker."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws