Dinsdag 20 April 2021 - 14:28   I   Foto: VTM  I   door Redactie

Kijkers hebben dubbel gevoel bij ‘Camping Coppens’: “Zo egoïstisch van hen”

Kijkers hebben dubbel gevoel bij ‘Camping Coppens’: “Zo egoïstisch van hen”

Gisteren zagen we in ‘Camping Coppens’ hoe Staf Coppens en zijn gezinnetje zich aan het opmaken zijn voor een leven in Zweden. Het VTM-programma maakt veel los bij de kijkers, zo veel mag wel duidelijk zijn: zij beleven het allemaal mee, met een lach én een traan.

Maarten, de broer van Staf, zette mama Agnes maandagavond met de auto af. Zij had het zichtbaar moeilijk en stapte met de tranen in de ogen de auto uit. “Tranen van tevredenheid”, klonk het. Kijkers kunnen de emotionele reactie van Agnes best begrijpen.

“Ik denk toch dat mama Agnes haar hartje breekt”, merkt iemand op. “Zoveel dingen die op haar afkomen, het gemis van haar man, de pracht van de natuur, en weten dat een stukje van je familie daar achter blijft…”

"Ik had er zoveel compassie mee"

Niet veel later brak ook dochter Nora even toen de twijfel over haar nieuwe school de kop opstak. “Mijn hartje brak toen Nora begon te wenen”, zegt een kijker. “Ocharme, ik had er zoveel compassie mee, en weer tranen bij mij. Maar wat een prachtig programma en wat een mooi land.”

“Echt super mooie aflevering”, aldus een ander. “Fijn dat we hun verhaal mee kunnen volgen. Alleen op het einde kreeg ik het moeilijk toen ik Nora in tranen zag uitbarsten.”

“Misschien wel een mooie ervaring voor de familie Coppens, maar ik vind het toch een beetje een egoïstische keuze van Staf en Monique", klinkt het. "Op het laatst, toen Nora huilde omdat ze de taal ginder op school niet zou kennen, kreeg ik het echt moeilijk. Ik had er zo mee te doen.”

TAGS  I  Camping Coppens  I  Staf Coppens  I  shownieuws