-->

Cath Luyten en haar vriend Eshref nemen drastische beslissing: “Ik ben er nog niet klaar voor’

Cath Luyten en haar vriend Eshref nemen drastische beslissing: “Ik ben er nog niet klaar voor’
Woensdag 21 April 2021 - 08:00   I   Foto: Instagram   I  

Met veel zin begint Cath Luyten op 5 mei aan het nieuwe seizoen van ‘Buurman, wat doet u nu?’. Weekblad Story wist haar te strikken voor een gesprek en vroeg haar wat we zouden zien als we háár een tijdje zouden volgen.

“Oei, dat zou saai zijn”, vertelt Cath. “Je zou wel dezelfde Cath als die vanop tv te zien krijgen. In ‘Buurman, wat doet u nu?’ stap ik ’s ochtends ook gewoon ongewassen en zonder make-up uit mijn camper in beeld. What you see is what you get."

"Het heeft geen zin een ideaalbeeld voor te schotelen dat niet strookt met de werkelijkheid", klinkt het. "Als het thuis rommelig ligt, dan mogen de mensen dat zien. En wees zeker, ik kan het écht ver laten komen. Tot ik het gehad heb en alles aan de kant moet."

"Ik kijk wel uit naar de verhuis"

Cath vindt niets leuker dan gasten die onverwacht passeren te mogen ontvangen. “En zit er nog iets in de diepvries, dan halen we het eruit en mogen ze gezellig mee aanschuiven aan tafel”, zegt ze. “Een goed geëquipeerde logeerkamer vind ik ook belangrijk. Mijn lief en ik staan trouwens net op het punt om te verhuizen. Ik was bij hem ingetrokken. Nu hebben we samen iets gekocht.

Cath en haar vriend, regisseur Eshref Reybrouck, verhuizen naar Linkerover. “Ik ben nog niet klaar voor de rust van het platteland, maar de drukte van de stad ben ik wel wat ontgroeid", aldus Cath. "Het is een mooie gulden middenweg. Op tien minuten staan we alweer in Antwerpen. Ik kijk wel uit naar de verhuis. Als het lukt, willen we vóór de bevalling graag nog verhuizen. Mijn nestdrang begint toch groot te worden”, bekent ze.

TAGS  I  Cath Luyten  I  shownieuws  I  LInkeroever  I  Antwerpen  I  Eshref Reybrouck