Woensdag 21 April 2021 - 12:00   I   Foto: Instagram  I   door Redactie

‘Chateau Meiland’-ster Maxime helemaal afgekraakt: “Je moest je hier rot voor schamen!”

‘Chateau Meiland’-ster Maxime helemaal afgekraakt: “Je moest je hier rot voor schamen!”

In de aflevering van ‘Chateau Meiland’ eerder deze week sloopte Maxime Meiland het kledingrek van haar papa. De jasjes van Maxime zorgden voor heel wat chaos in de woning van Martien Meiland, en daar kon de kasteelheer natuurlijk niet mee om.

Kijkers van ‘Chateau Meiland’ staan onmiskenbaar aan de kant van Martien Meiland. Ze begrijpen maar al te goed dat hij boos werd. Wat ze niet begrijpen, is de oneerbiedigheid van Maxime naar haar vader toe. “Wat snauw je vaak tegen je vader, zeg”, richt iemand zich op de sociale media tot Maxime. “En weinig respect voor allebei je ouders. Wacht maar tot Claire groter wordt en zo tegen jou praat.”

“Inderdaad”, reageert een ander. “Iets liever zijn, met name voor je vader. Hij en ook Erica doen zo veel voor je. Zij verdienen je respect.” Een dame verwoordt het iets strenger: “In de laatste uitzending was je onuitstaanbaar. Je mag heel wat meer respect tonen voor je vader. Zo ga je niet met een ouder om.”

"Dankzij jou vader is het programma een succes"

“Ik zit net jullie programma terug te kijken en ik moet toch even wat kwijt”, meldt een kijker. “Je vader wil de jasjes uit zijn huiskamer hebben en roept jou. Waarop jij zegt: ‘Papa, wij zijn aan het werk.’ Dat vond ik toch niet zo aardig klinken. Dankzij jou vader is het programma een succes. En 'werken', dat ken jij zelfs niet! Daarbij kwam hij net van de opnames van ‘Wie van de Drie?’, dus hij weet echt wel wat werken is. Door je vader heb jij nu een leuk leventje, ja toch?”

“Sorry hoor, Maxime, maar jouw gedrag naar je vader toe kan écht niet!”, zegt nog iemand. “Je lijkt wel een puber! Als ik jou was zou ik me rot schamen. Wat wij zo zien van jou is dat jij het woord werken niet kent. Je bent een verwend nest!”

TAGS  I  Chateau Meiland  I  Martien Meiland  I  shownieuws  I  Maxime Meiland