Woensdag 21 April 2021 - 13:00   I   Foto: VTM  I   door Redactie

Willy Sommers ondervindt eigenaardige weerslag van corona: “Dat overkwam me vroeger nu nooit”

Willy Sommers ondervindt eigenaardige weerslag van corona: “Dat overkwam me vroeger nu nooit”

Willy Sommers heeft een bewogen jaar achter de rug. Na een zware hartoperatie begin vorig jaar gebeurde waar hij al lang voor vreesde: hij raakte namelijk besmet met corona.

“Via onze zoon Luka wellicht, die als eerste thuis kwam met keelpijn en koorts”, vertelt Willy in Dag Allemaal. “Nadien hebben we allemaal corona gekregen, maar ik was er toch het ergste aan toe. Ik heb even gevreesd dat ik naar het ziekenhuis zou moeten, maar uiteindelijk kon ik toch thuis uitzieken.” 

"Ik kijk enorm uit naar m'n eerste vaccin"

Veel last van zijn coronabesmetting heeft Willy niet meer, al speelt de vermoeidheid hem soms nog wel parten. “Ik durf wel nog eens in slaap te vallen als ik de krant lees in de zetel, dat overkwam mij vroeger nooit", laat de zanger weten. "Maar verder kan ik alles doen wat ik wil. Ik volg nog twee keer per week revalidatie als gevolg van m’n hartoperatie, en ik ga opnieuw tennissen." 

“En het beste nieuws is nog dat ik volgende week m’n eerste vaccin krijg”, klinkt het enthousiast. “Daar kijk ik enorm naar uit. Nochtans dachten veel mensen dat ik het al had gekregen, omdat ik een promofilmpje opgenomen heb voor het vaccinatiecentrum hier in Lennik. Maar een voorkeursbehandeling heeft me dat zeker niet opgeleverd.”

TAGS  I  Willy Sommers  I  shownieuws  I  corona