Donderdag 22 April 2021 - 21:00   I   Foto: VTM  I   door Redactie

Zeer slecht nieuws over Candice en Marijn uit 'Blind Getrouwd'

Zeer slecht nieuws over Candice en Marijn uit 'Blind Getrouwd'

Nog twee koppels moeten beslissen of ze getrouwd blijven na het Blind Getrouwd-experiment dat na ongeveer acht weken ten einde loopt. In de laatste aflevering op zondag 25 april om 19.55 bij VTM zetten Nathalie & Dennis en Candice & Marijn een punt achter zes weken samenwonen. Candice en Marijn vinden geen oplossing voor hun 'verhuisprobleem'.

"Bij ons is het wel afscheid nemen van een leuke fase want wij hebben ons eigenlijk heel goed geamuseerd. En dan is het wel moeilijk dat het gedaan is. Vanaf nu moeten we het op onszelf doen en ik heb daar toch een beetje schrik voor", zegt Candice. 

"En waar gaan ze dan wonen wanneer ze als koppel zouden samenblijven? Voor Candice is Binkom praktisch ‘De Ardennen’ en te ver verwijderd van haar Beverse biotoop. Tot op vandaag heeft het koppel hier nog geen oplossing voor gevonden.

"Afscheid was raar"

“Dat afscheid nemen in Temse was wel een beetje raar. Maar langs de andere kant ook niet”, zegt Marijn. “Omdat ik er een heel goed gevoel bij heb. Omdat ik denk, hoop dat het morgen positief gaat zijn.”

TAGS  I  Candice en Marijn  I  Blind Getrouwd  I  shownieuws  I  n365