Pedokoppel verkracht twee kinderen van tien jaar op "onmenselijke wijze" Buitenland
Buitenland

Pedokoppel verkracht twee kinderen van tien jaar op "onmenselijke wijze"

Pedokoppel verkracht twee kinderen van tien jaar op "onmenselijke wijze"

Rachel Burrows, 37, en haar partner Kevin Prewitt, 37, uit Lowestoft, Suffolk, zijn veroordeeld tot ieder een celstraf van 22 jaar voor de verkrachting van twee kinderen van tien. Het misbruik wordt omschreven als "onmenselijk en sadistisch".

Ze werden in april vorig jaar betrapt toen de politie naar hun huis ging en mobiele telefoons en tablets in beslag nam. Op de film van Prewitt werd een bezwarende film van 10 seconden aangetroffen. Ze kregen seksuele beelden te zien van de kinderen op zowel de mobiele telefoon van Prewitt als die van Burrows.

Uit een psychiatrisch rapport blijkt dat de twee kinderen wellicht een posttraumatische stressstoornis zullen ontwikkelen.Prewitt en Burrows gaven allebei meerdere ernstige beschuldigingen van seksueel misbruik van een kind toegegeven, waaronder verkrachting. Ze werden dinsdag elk veroordeeld tot een gevangenisstraf van 22 jaar.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws