-->

Prins Harry schaamt zich dood: “Hij heeft hier ongelooflijk veel spijt van”

Prins Harry schaamt zich dood: “Hij heeft hier ongelooflijk veel spijt van”
Zondag 2 Mei 2021 - 18:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Prins Harry en Meghan Markle deden de grondvesten van de Britse monarchie daveren met het interview dat ze gaven aan de Amerikaanse Oprah Winfrey. Ze lieten geen onderwerp onbesproken en dat leverde hen veel kritiek op. Harry's familie was naar verluidt allesbehalve tevreden met het interview.

We zijn nu enkele weken verder, en Harry zou zich het veelbesproken interview naar verluidt al beklagen. Dat beweert Duncan Larcombe, een schrijver die het levensverhaal van de Britse prins al eens neerpende. Hij schildert Harry af als een heethoofd. Hij zou al te vaak impulsief handelen. Zo ook met dit interview. 

"Harry was overduidelijk gekwetst en boos over Meghans ervaring met de royals en gebruikte het interview om dat eruit te gooien”, zegt Larcombe in een gesprek met Closer Magazine. “Maar ik heb geen enkele twijfel dat hij zich, eenmaal thuis, beschaamd en ongemakkelijk voelde. Hij moet nu dealen met de consequenties. Ik geloof dat hij spijt heeft van het interview, en misschien zijn beslissing de koninklijke familie vaarwel te zeggen."

TAGS  I  Prins Harry  I  shownieuws