Dinsdag 18 Mei 2021 - 07:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Wendy Van Wanten onthult: “Ik ben in bed beland met Jacques Vermeire"

Wendy Van Wanten onthult: “Ik ben in bed beland met Jacques Vermeire

Jacques Vermeire wordt op 27 mei 70 jaar. Hét moment, bedacht TV Familie, om een praatje te slaan met zijn voormalige collega’s. Onder meer Wendy Van Wanten sprak zich uit over Jacques in het weekblad.

“Ik ken Jacques nog van zijn tv-programma ‘Oei Jacques’, waar ik in zijn sketches optrad”, zegt Wendy Van Wanten. "We zijn ook ontelbare keren samen te gast geweest in het Radio 2-programma ‘De zoete inval’ met Luc Appermont. Maar het meest legendarische is ongetwijfeld dat we getrouwd geweest zijn.” 

“Niet echt, natuurlijk”, benadrukt Wendy. “Maar voor een reclamespot van Meubelen Heylen. Op het einde van die reclamespot reden we door de vitrine van de winkel en belandden we gelijk in bed. Zoals het een getrouwd koppel betaamt op hun eerste huwelijksnacht.” 

"Plagen is om liefde vragen, hé"

Wendy kent Jacques als een echte grappenmaker. “Als je Jacques tegenkomt op een première of in een panelshow moet je altijd op je hoede zijn”, aldus Wendy. “Hij laat geen kans onbenut om je in de maling te nemen. Maar ja, plagen is om liefde vragen, hé. Jacques kan als geen ander van een mug een olifant maken. En dat is een gave voor een komiek.”

TAGS  I  Jacques Vermeire  I  Wendy Van Wanten