Marijn uit 'Blind Getrouwd' heel duidelijk tegen Candice: "Dit is een breekpunt voor mij" Buitenland
Buitenland

Marijn uit 'Blind Getrouwd' heel duidelijk tegen Candice: "Dit is een breekpunt voor mij"

Marijn uit 'Blind Getrouwd' heel duidelijk tegen Candice: "Dit is een breekpunt voor mij"

Marijn Lenaerts en Candice Martens zijn nu zeven maanden getrouwd dankzij 'Blind Getrouwd'. Ze worden niet langer gevolgd door de camera's, maar het gaat nog steeds goed met hen.

"Normaal zouden we het voorbije verlengde weekend op vakantie zijn geweest, maar bij ­nagenoeg elke bestemming moet je bij terugkeer in quarantaine. Voor Candice is dat niet doenbaar, met haar job in het onderwijs", legt Marijn uit.

"Maar deze zomer mikken we op een tripje naar het zuiden van Spanje. De eerste keer zonder camera's, al is de keerzijde dat we het nu zelf moeten betalen", lacht Marijn.

Kinderen

De 36-jarige Marijn is wel heel duidelijk over kinderen. "Over kinderen hebben we al gebabbeld: die wil ik, en liefst voor mijn veertigste. Dat gesprek moet je kunnen hebben. Zo weet ze hoe belangrijk dat is voor mij, en dat het anders een struikelblok zou zijn. Maar ze zit op dezelfde golflengte.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws