Kijkers hard voor Monique, de vrouw van Staf Coppens: "Blijkbaar was dat nog niet genoeg voor jou" Buitenland
Buitenland

Kijkers hard voor Monique, de vrouw van Staf Coppens: "Blijkbaar was dat nog niet genoeg voor jou"

Kijkers hard voor Monique, de vrouw van Staf Coppens: "Blijkbaar was dat nog niet genoeg voor jou"

Er is de kijkers van 'Camping Coppens' iets opgevallen. Ze vinden dat Staf Coppens zich te veel in bochten wringt voor zijn vrouw Monique.

"Wat heeft Staf eigenlijk misdaan om zo de hele tijd te kruipen voor Monique? Of hoe vaak kan je “schat” zeggen in 5 minuten en alleen maar onthaald worden op eyerolls en zuchten. Uw leven een paar 1000 km achterlaten was blijkbaar nog niet genoeg", klinkt het bij een verontwaardigde kijker.

"Hoe Staf probeerde om de discussie te bekoelen met zijn vrouw is zoals ik dat met een kind zou oplossen (geweldig opgelost wel)", zegt een andere kijker.

Complimenten

Voor het overige wordt Staf overladen met complimenten van fans. "Hij is echt een geweldige gast", klinkt het. "Wat een geweldig gezin heeft die Staf toch!" Alleen heeft Monique in de laatste aflevering dus niet zo'n goede beurt gemaakt. In elk huishouden is er echter al eens ruzie of discussie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws