Dina Tersago heel eerlijk: “Daarom zal An Lemmens niet meer te zien zijn in ‘Boer Zkt Vrouw’”

Dina Tersago heel eerlijk: “Daarom zal An Lemmens niet meer te zien zijn in ‘Boer Zkt Vrouw’”
Woensdag 19 Mei 2021 - 20:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Op maandag 31 mei zal VTM de oproepaflevering van ‘Boer Zkt Vrouw’ uitzenden. Daarin stelt Dina Tersago de nieuwe boeren voor die via het programma op zoek gaan de liefde.

Boer Zkt Vrouw’ zal meteen van start gaan met een primeur: behalve een silhouet zullen de kijkers de boeren in de openingsaflevering niét te zien krijgen. “Elk van hen draagt een bodycam, en gunt op die manier de mensen in de huiskamer een inkijk in hun leven”, laat Dina weten in Dag Allemaal. “Verder laat ik de familie en vrienden van de boeren aan het woord: ook dat zal helpen een tip van de sluier te lichten.” 

“We horen het de kijkers al zeggen: ‘Ze vinden geen knappe boeren meer, zeker?’ Integendeel, de vier boeren en de boerin mogen er zijn”, aldus de presentatrice. “Maar de boeren zijn veel meer dan hun looks. De boerenstiel is een passie, een levenswijze en dat willen we extra belichten. Ik ga ook bij hen thuis rondneuzen, om de kijkers een idee te geven van hoe ze leven.”

"Nu ik uit de pampers ben, ga ik weer alleen presenteren”

Ook ditmaal zal Dina TersagoBoer Zkt Vrouw’ presenteren zonder An Lemmens. “An is erbij gekomen toen mijn zoon Thor nog maar drie maanden oud was en we voor de buitenlandse boeren de wereld moesten rondreizen. Maar nu ik uit de pampers ben en we uitsluitend in Vlaanderen draaien, ga ik inderdaad weer alleen presenteren”, verklaart Dina. “An is trouwens erg druk bezig met andere programma’s.”

TAGS  I  Dina Tersago  I  Boer zkt Vrouw  I  An Lemmens