Zaterdag 22 Mei 2021 - 09:00   I   Foto: VTM  I   door Redactie

Paniek slaat toe bij Monique, de vrouw van Staf Coppens

Paniek slaat toe bij Monique, de vrouw van Staf Coppens

Maandag is de laatste aflevering te zien van ‘Camping Coppens’ op VTM. Er wordt hard gewerkt om de deuren van de camping officieel te openen. De extra hulp die ze daarbij krijgen, is daarbij meer dan welkom.

Oudste broer Maarten kijkt de nieuwe toekomst van Staf, Monique en de kinderen met vertrouwen tegemoet: "Ik denk dat het goed komt. Het zijn ook plantrekkers he. Staf en zijn gezin zijn naar hier vertrokken op een moment dat ze wisten dat ze deze camping niet kon kopen. En kijk waar ze nu staan.”

"Kan dat ding hier wel staan?"

In de winter worden de wegwijzers naar Camp Grinsby afgedekt wegens sluiting. Terwijl Staf samen met de vorige eigenaar Anders de signalisatie terug vrijmaakt, rijden de eerste campinggasten het domein al op. En daar zijn ook al Belgen bij.

Eén van de arriverende mobilhomes blijkt een gigantisch Concorde-model te zijn. Als Monique het gevaarte ziet, geraakt ze in paniek: "Kan dat ding hier wel staan?" Ze belt snel Staf op, maar die staat helaas hoog op de ladder een wegwijzer vrij te maken. 

"Gaan we het kunnen?"

Het gezin Coppens kan nu echt aan het nieuwe leven in Zweden beginnen. De kinderen hebben hun draai gevonden op school en Monique en Staf zullen vanaf nu de handen vol hebben op de camping. "Gaan we het kunnen", vraagt Staf met een klein hartje  aan Monique. Die antwoordt iets zelfzekerder: "We zullen wel moeten he. We zijn dit avontuur nu aangegaan." "Ja, het zal wel lukken", mijmert Staf terwijl hij van het uitzicht over het Stora Bör meer geniet.

TAGS  I  Camping Coppens  I  Staf Coppens  I  glam