-->

VRT-weervrouw Sabine Hagedoren heeft er nu echt genoeg van: Dit is er aan de hand

VRT-weervrouw Sabine Hagedoren heeft er nu echt genoeg van: Dit is er aan de hand
Zaterdag 22 Mei 2021 - 17:00   I   Foto: VRT   I   door Redactie

We klagen en zagen wat af over dat weer de laatste dagen. Want waar blijft onze zuurverdiende lente? Sabine Hagedoren merkt het in de reacties van de kijkers dat het slechte weer hen echt begint tegen te slaan.

“De afgelopen dagen heb ik dat bij wijze van spreken bijna elk uur ondervonden”, lacht Sabine in een gesprek met Radio 1. “Iedereen die ik tegenkom spreekt me erover aan, of ik die nu tegenkom in de gang, of ik kom ze thuis tegen. Mensen bellen mij soms op voor iets helemaal anders, maar zeggen toch: ‘Zeg, maar dat weer, hoe zit dat nu?’ Iedereen snakt natuurlijk naar die zomer, maar we moeten het doen met wat er is.”

Het slechte weer weegt ook een beetje op ons gemoed. “Ja, de mensen zijn er echt absoluut klaar mee”, weet de VRT-weervrouw. “Ik vind het ook gezellig om op een terras te zitten, maar uiteindelijk - en het is een beetje een dooddoener, hoor - zeg ik altijd: ‘Slecht weer bestaat niet, alleen slechte kledij.’”

"Ik gebruik de app van het KMI constant"

“Ik ben iemand die sowieso graag wandelt en fietst en ik werk graag in de tuin en ik heb al veel gewandeld, veel gefietst en veel in de tuin gewerkt, maar je moet je moment een beetje kiezen”, merkt Sabine nog op. “Een aanrader is misschien de app van het KMI, ik gebruik die constant. Daarop kan je heel goed zien waar er al buien zijn en in welke richting ze trekken."

TAGS  I  Sabine Hagedoren  I  glam