-->

'De Kampioenen'-acteur Marijn Devalck streng voor ex-collega Walter 'Pico' Michiels: "Dat heeft hij nooit gedaan"

'De Kampioenen'-acteur Marijn Devalck streng voor ex-collega Walter 'Pico' Michiels:
Woensdag 26 Mei 2021 - 17:00   I   door Redactie

Walter Michiels, beter bekend als Pico Coppens uit 'FC De Kampioenen' is opgenomen in een psychiatrische instelling. Volgens zijn ex-collega Marijn Devalck hebben zijn collega's bij 'De Kampioenen' destijds hem erg proberen te helpen.

"Walter heeft zovele handen aangereikt gekregen, en heeft er tot onze spijt nooit een willen aannemen", zegt Marijn in Dag Allemaal. "We hebben hem altijd heel graag gezien. We hebben hem zo veel mogelijk geholpen, tot het niet meer kon. Als je zijn voorkomen nu ziet... Dat spreekt boekdelen."

"We hebben altijd geweten dat Walter ne goeie gast is", vervolgt Marijn. "Maar er zit ook een andere Walter in hem, en die komt naar boven onder invloed van een paar trappisten. We blijven meevoelen met die man die we niet hebben kunnen redden."

"Hij is geen gevaar voor de maatschappij", benadrukt Baltazar Boma uit 'De Kampioenen'. "Hij zal niet zo lang in de psychiatrie blijven. Hij zou persoonlijke begeleiding moeten krijgen. Ieder van ons, van De Kampioenen, blijft medelijden met hem hebben."

TAGS  I  FC De Kampioenen  I  Marijn Devalck  I  Walter Michiels  I  n365