-->

Regi neemt ingrijpende beslissing over dochtertjes Ellie-Martha en Renée

Regi neemt ingrijpende beslissing over dochtertjes Ellie-Martha en Renée
Zondag 6 Juni 2021 - 13:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Regi Penxten gaat deze zomer samen met VTM 2 op zoek naar nieuw talent voor een concert in het Antwerps Sportpaleis eind oktober. Deze zoektocht zal worden vastgelegd in ‘Regi Academy’.

"Het is reality zoals in 'Regi's World', een eerste stap richting opnieuw cameraploegen in mijn huis, ja", lacht hij in Het Laatste Nieuws. "Zolang het gerelateerd is aan wat ik doe in het leven, mogen ze mij met zoveel camera's volgen als ze willen." 

"We proberen hen zoveel mogelijk uit beeld te houden”

Wat Regi wél zal proberen, is zijn twee dochtertjes die hij heeft met Elke Vanelderen, Ellie-Martha (8) en Renée (4), proberen weg te houden van de camera’s. "Mijn kinderen zullen weleens de studio inlopen als we bezig zijn en dan stuur ik ze niet weg. Maar we proberen hen toch zoveel mogelijk uit beeld te houden”, aldus de Limburgse dj. “

Als ze ooit zelf zeggen: 'Papa, ik wil op tv komen', zou ik dat goed vinden. Maar om dat nu in hun plek te beslissen, vind ik wat gevaarlijk. Hoewel Ellie-Martha zich zeker nu al zou inschrijven, als ze kon”, lacht hij.

"Vals zingen door de stress op een auditie mag"

"Ik zoek niet zomaar een leuk stemmetje, het moet een ongeslepen diamant zijn”, vertelt Regi nog over ‘Regi Academy’. “Na één zin hoor ik: als we hier even tijd en moeite insteken, hebben we iets fantastisch in handen. Vals zingen door de stress op een auditie mag, zolang de stemkleur juist is, luister ik erdoorheen.

TAGS  I  Regi Penxten  I  shownieuws