-->

Koen Wauters valt bijna van zijn stoel van wat hij ziet: “Dit is er toch los over?”

Koen Wauters valt bijna van zijn stoel van wat hij ziet: “Dit is er toch los over?”
Donderdag 10 Juni 2021 - 08:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Vanaf zondag 13 juni haalt VTM oude fragmenten van ‘Tien Om Te Zien’ vanonder het stof. Alle grote artiesten en acts zullen hierin nog eens aan bod komen. Clouseau mag dan uiteraard niet ontbreken.

Clouseau was aan het begin van de jaren ’90 al een echte hitmachine. Honderden gillende fans stonden Kris en Koen Wauters toe te schreeuwen toen ze ‘Ik Wil Niet Dat Je Weggaat’ brachten op de dijk van Blankenberge. “Was dat echt playback van mij? Amai, dan heb ik dat goed gedaan”, zegt Koen bij het zien van de oude beelden. 

“Maar dat was er wel los over, hoor”, zegt Koen. “Zo kijken en dan met uw hoofd zo’n beetje naar omlaag. Als je dat nu terugziet… En dan dat kraagje zo omhoog”, lacht hij smakelijk. “Ja, dat de mensen dát ooit geloofden, dat is bijna niet te geloven, hè”, voegt Kris Wauters daar fijntjes aan toe.

“Clouseau is eigenlijk dankzij ‘Tien Om Te Zien’ bekend geraakt bij het grote publiek”, herinnert presentatrice Anne De Baetzelier zich nog goed. “Koen was toen al een idool. Meisjes vielen flauw. Het Rode Kruis heeft daar elke week veel jonge meisjes moeten afvoeren. Elke week opnieuw.”

TAGS  I  Koen Wauters  I  n365