-->

Koen Wauters en Clouseau hard aangepakt: “Niet om aan te horen”

Koen Wauters en Clouseau hard aangepakt: “Niet om aan te horen”
Vrijdag 11 Juni 2021 - 20:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Vanaf zondag 13 juni viert de nostalgie hoogtij bij VTM. De iconische zomers van 'Tien Om Te Zien' komen opnieuw tot leven in 'Tien Om Te Zien: De Zomer van 199X'. Elke week blikken de sterren van toen en nu terug op de zalige zomers vol zomerhits.

In aflevering 1 staan de meezingers en foutste outfits uit 1990 centraal. Onder meer Koen & Kris Wauters halen herinneringen op en delen hun anekdotes. Na het zien van de voorstukjes zijn de meeste VTM-kijkers al verkocht: zij zouden het programma voor geen geld ter wereld willen missen. Al was het maar om de beginjaren van Clouseau te herbeleven. 

“Ah die Koen… Als ik dit terugzie krijg ik kippenvel”, schrijft een dame op de sociale media. “Man, zijn liedjes van toen kriebelen nog altijd in mijn buik en mijn zus is er ook nog steeds van overtuigd dat hij ze allemaal voor haar zong”, lacht deze.

“Ik herinner me zijn gele lederen jasje ook nog heel goed, van op de poster uit de Joepie die op mijn kamer een mooi plaatsje tegen de muur had”, reageert een ander.

"Niet meer om aan te horen"

Voor sommige mensen was deze Clouseau-periode ook meteen de beste. “Voor mij waren dit veruit de beste jaren van Clouseau”, laat iemand weten. “Ik ben nu geen fan meer van hun liedjes.” “Ik ook niet”, antwoordt iemand. “In die beginjaren kon ik hem nog horen zingen. Nu, met zijn hoge stem, vind ik het niet meer om aan te horen.” Nog een ander schrijft: “Dit waren de absolute topjaren van Clouseau, tot en met het album 'Adrenaline'. Daarna voor mij helaas niet meer mijn meug.”

TAGS  I  Koen Wauters  I  Clouseau  I  n365