Dinsdag 15 Juni 2021 - 10:03   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Eriksen komt vlak voor Denemarken-België met belangrijke update naar buiten

Eriksen komt vlak voor Denemarken-België met belangrijke update naar buiten

Christian Eriksen (29) heeft opnieuw van zich laten horen. Vanuit het ziekenhuis kwam de spelmaker van Denemarken met een belangrijke update omtrent zijn toestand naar buiten.

"Hallo iedereen, grote dank voor alle lieve en geweldige berichten vanuit de hele wereld. Dit betekent veel voor mij en mijn familie. Gezien de omstandigheden gaat het goed met me", laat Eriksen weten.

"Ik voel me oké"

Eriksen mag het ziekenhuis voorlopig nog niet verlaten. "Ik moet nog een paar onderzoeken ondergaan in het ziekenhuis, maar ik voel me oké", benadrukt de middenvelder van Inter.

De 29-jarige Eriksen kijkt ook al uit naar de volgende wedstrijden van de nationale ploeg. "Ik ga de jongens van het Deense team in de komende wedstrijden aanmoedigen. Laten we voor heel Denemarken spelen. Groet, Christian", klinkt het tot slot.

Denemarken neemt het donderdag op tegen de Rode Duivels. De wedstrijd vindt plaats in stadion Parken in Kopenhagen en wordt afgetrapt om 18.00 uur. De Denen verloren hun eerste duel afgelopen zaterdag uiteindelijk met 0-1 van Finland.

TAGS  I  Christian Eriksen  I  sport  I  voetbal