Maandag 21 Juni 2021 - 08:15   I   Foto: Pixabay  I   door Redactie

Gedaan met tropisch weer: hoe ziet de rest van de week eruit?

Gedaan met tropisch weer: hoe ziet de rest van de week eruit?

De warme temperaturen van de afgelopen week zijn weer wat gaan liggen. Komende dagen wordt er opnieuw regen voorspeld, met lokaal kans op onweer. Dat meldt het KMI.

Vanochtend is het zeer bewolkt en blijft het aanhoudend regenen. De hele dag nog blijft het bewolkt met afwisselend lokaal een bui en zelfs opnieuw kans op onweer. De minima liggen tussen 10 en 14 graden bij een matige en aan zee vrij krachtige noordoostelijke wind. Ook vannacht blijft het zwaarbewolkt.

Dinsdag en woensdag

Morgen liggen de maxima tussen 16 graden aan zee en 22 graden in Belgisch Lotharingen. De wind waait dan overwegend matig en aan zee vaak vrij krachtig uit noordoostelijke richtingen. In het zuidoosten is de wind eerder zwak uit veranderlijke richtingen.

Er lijkt geen beterschap in te komen, want woensdag is er nog meestal veel bewolking met hier en daar een bui. De maxima wijzigen nauwelijks en schommelen van 15 of 16 graden aan zee en in de Hoge Venen tot 20 graden in Belgisch Lotharingen. Er staat een zwakke tot overwegend matige noordelijke wind. Gedaan dus met het tropisch zonnetje van de afgelopen weken.

TAGS  I  KMI