-->

Pat Krimson en Loredana hebben erg slecht nieuws te melden

Pat Krimson en Loredana hebben erg slecht nieuws te melden
Dinsdag 22 Juni 2021 - 11:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Fans van 2 Fabiola kregen zaterdagmiddag erg slecht nieuws te horen. Pat Krimson himself kondigde namelijk het einde aan van de legendarische dance-groep. 2023 zal het laatste jaar zijn dat 2 Fabiola bestaat.

“Normaal was 2020 het laatste jaar omdat ik de druk een beetje bij Loredana wil leggen”, vertelde Pat op radiozender Joe. “Ze heeft zoveel talent en presence, het moment is er om dat als Loredana te brengen."

"Ik heb heel veel werk als DJ en wil de druk bij haar leggen om ervoor te gaan", klinkt het. "We gaan nu nog een jaar, een jaar en een half verder, de bedoeling is om ergens in 2023 te stoppen.”

"Soms moet je wel eens op tafel kloppen"

Pat en Loredana vormen sinds zes jaar een koppel. Die werk-privé-balans vinden is volgens de dj erg moeilijk. “Toevallig heb ik gisterenavond gezegd: ‘Loredana, ik wil nu als manager eens een gesprek met je hebben’."

"We moesten de planning voor volgend jaar doornemen en toen zei ze: ‘Allez, je bent zo serieus ineens’. Soms moet je wel eens op tafel kloppen, die balans vinden is niet altijd gemakkelijk, maar het lukt wel goed bij ons."

"Hoe heb ik dat volgeouden?"

Patje heeft de laatste 30 jaar voor twee geleefd, wat niet altijd even gezond was. "Ik denk nu de laatste jaren wel, maar we hebben genoten van het leven op alle gebieden en gewoon hard gegaan”, aldus de Limburger. “18, 19 uur per dag. Ik heb mijn agenda’s er nog eens bijgehaald, je vraagt je dan af hoe heb ik dat gedaan en hoe heb ik dat volgehouden?”

TAGS  I  Pat Krimson  I  Loredana  I  shownieuws