Nederlanders kraken Rode Duivels: "Versleten en ongecontroleerd. We schakelen ze uit" voetbal
voetbal

Nederlanders kraken Rode Duivels: "Versleten en ongecontroleerd. We schakelen ze uit"

Nederlanders kraken Rode Duivels: "Versleten en ongecontroleerd. We schakelen ze uit"

Nederland en België plaatsten zich met een perfect rapport voor de 1/8ste finales op EURO 2020. Nu is het uitkijken welk land het verst zal komen op dit toernooi. Bij onze Noorderburen zijn ze - zoals wel vaker - zelfzeker.

De heren analisten van Veronica Inside zijn niet bepaald onder de indruk van de Rode Duivels. "We weten al hoe we de Belgen moeten uitschakelen", aldus René van der Gijp in De Oranjezomer.

Van der Gijp houdt slechts rekening met drie spelers. "Je hebt Kevin De Bruyne, Romelu Lukaku en Eden Hazard. Voor de rest lopen er bij België spelers rond waar Ajax niet voor zou gaan aankloppen, hoor", klinkt het nogal denigrerend.

Versleten Vertonghen

"Jan Vertonghen was er niet bij tegen Finland. Die is versleten. Jérémy Doku, die is best nog snel. Maar ook ongecontroleerd", ging van der Gijp verder. "Neen, België is geen favoriet, hoor. Ze hebben maar drie topspelers. Wij hebben er meer bij Nederland."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws