-->

‘Kylian Mbappé spoelt EK-exit meteen door en maakt monstertransfer bekend'

‘Kylian Mbappé spoelt EK-exit meteen door en maakt monstertransfer bekend'
Dinsdag 29 Juni 2021 - 18:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

EURO 2020 werd niet het EK van Frankrijk. Sterspeler Kylian Mbappé was dé exponent van de tegenvallende Fransen. Hij kon niet één keer scoren en zijn penaltymisser tegen Zwitserland werd 'Les Bleus' fataal. Het neemt niet weg dat Mbappé gewild is en blijft.

Volgens Don Balon gaat Mbappé de pijnlijke EK-exit van Frankrijk erg snel doorspoelen met een monstertransfer. Nu de aanvaller vroeger dan verwacht is uitgezongen op EURO 2020, komt zijn transferdossier in een stroomversnelling terecht.

Meer dan 100 miljoen

De 22-jarige Mbappé zou voor een transfersom van boven de 100 miljoen euro naar Real Madrid verhuizen. PSG gaat niet moeilijk doen en meewerken aan een deal. De clubleiding kan niet anders, aangezien Mbappé in de zomer van 2022 einde contract is in Parijs.

Het is slechts een kwestie van tijd vooraleer Mbappé zijn handtekening zet bij Real Madrid. Hij zal een meerjarige en lucratieve overeenkomst ondertekenen. De transfer zou volgens Don Balon snel officieel bekendgemaakt worden door de betrokken partijen.

TAGS  I  PSG  I  Kylian Mbappé  I  Real Madrid  I  voetbal