-->

Nicole en Hugo geven grif toe: “Ja, het is onze schuld”

Nicole en Hugo geven grif toe: “Ja, het is onze schuld”
Vrijdag 9 Juli 2021 - 18:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Het zal u allicht ter ore zijn gekomen: Gert Verhulst en zijn gezin brengen voor het tweede seizoen van ‘De Verhulstjes’ hun tijd door in Saint-Tropez. Gert liet al meermaals weten dat hij de Franse badstad heeft leren kennen dankzij Nicole en Hugo.

llemaal onze schuld”, lachen Nicole en Hugo in een gesprek met Het Laatste Nieuws. “Wij hebben hen vroeger zo vaak over de magie van die plek verteld dat ze uiteindelijk zelf eens naar daar zijn getrokken. En nu hebben ze er een tweede verblijf gekocht. Schitterend gewoon, we zijn al uitgenodigd.”

Kevin De Bruyne

In Saint-Tropez lopen er natuurlijk heel wat bekendheden rond. Daar kunnen Nicole en Hugo van meespreken. “We zaten op een terras en zagen een groepje jonge gasten voorbijkomen. Van ver leek één van hen op Kevin De Bruyne”, vertelt Hugo. “Toen ze dichterbij kwamen, waren we er zeker van: het was de Rode Duivel met een groepje vrienden.” 

“Enkele seconden later tikte iemand op mijn schouder: ‘Excuseer, Hugo, ik ben de manager van Kevin De Bruyne. Zou hij even met jullie op de foto mogen?’ We wisten niet waar we het hadden”, aldus de zanger. “Eén van de beroemdste voetballers ter wereld die vroeg of hij met ons op de foto mocht: de omgekeerde wereld! Maar wel heel leuk.”

TAGS  I  Nicole en Hugon  I  shownieuws