-->

VTM komt tot inkeer en grijpt in: “Er kwam gewoon te veel reactie op”

VTM komt tot inkeer en grijpt in: “Er kwam gewoon te veel reactie op”
Dinsdag 13 Juli 2021 - 10:30   I   Foto: Photonews   I  

Gisteren maakte VTM bekend dat ‘Tien Om Te Zien’ eenmalig terugkeert naar aanleiding van het succes van ‘Tien Om Te Zien: De Zomer Van 199X’. De afgelopen weken kon iedereen het iconische programma herbeleven en dat werd gesmaakt door wekelijks gemiddeld een half miljoen kijkers.

Op algemeen verzoek slaat ‘Tien Om Te Zien’ zijn iconische tenten eenmalig op in Middelkerke voor een unieke TV-show met artiesten van vroeger en nu. Ook het legendarische presentatieduo Willy Sommers en Anne De Baetzelier mag niet ontbreken. De speciale uitzending van ‘Tien Om Te Zien’ is eind deze zomer te zien bij VTM.

"2021 wordt de zomer van ‘Tien Om Te Zien’"

Maarten Janssen, Channel manager VTM: “De heruitzendingen van ‘Tien Om Te Zien’ hebben duidelijk een gevoelige snaar geraakt in Vlaanderen. Zowel van kijkers als artiesten hebben we massaal veel reacties en vragen gekregen. En daar geven we nu met veel plezier gehoor aan!" 

“Aan het einde van de zomer keert de iconische tent van ‘Tien Om Te Zien’ nog één keer terug, met hits van vroeger én nu. We zijn alles nu organisatorisch aan het bekijken maar één ding staat vast: 2021 wordt de zomer van ‘Tien Om Te Zien’!”

TAGS  I  VTM  I  Tien Om Te Zien  I  shownieuws