Zondag 18 Juli 2021 - 11:30   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

‘Meghan Markle en prins Harry krijgen een derde kindje’

‘Meghan Markle en prins Harry krijgen een derde kindje’

Meghan Markle en prins Harry krijgen binnen dit en drie jaar een derde kind. Dat is althans wat een numerologie-experte beweert. Numerologie is een vorm van waarzeggerij die zich bezighoudt met de symbolische aspecten van getallen.

Heather James, een vooraanstaande numerologe, die de 'getallen' van mensen analyseert om hun eigenschappen te bepalen, beweert precies te hebben uitgewerkt wat er voor de hertog en hertogin van Sussex in het verschiet ligt. 

Een numeroloog zoekt naar de samenhang der dingen door het getal als uitgangspunt te nemen. In de ‘praktijk’ vertegenwoordigen overeenkomende nummers de letters van de volledige naam van een persoon, aangevuld met een geboortedatum.

Derde kindje

Heather James, een numerologie die werkt voor het topdatingbureau Mogul Matchmakers, vertelde Fabulous dat Harry en Meghan buitengewoon compatibel zijn. “Ze hebben zeker een verbinding uit een vorig leven. Ze zullen ook uitstekend samenwerken in het bedrijfsleven. Ik voorspel dat ze over drie jaar ook een derde kindje zullen krijgen – hun cijfers zeggen alles.”

TAGS  I  Meghan Markle  I  prins Harry  I  shownieuws