Marc Van Ranst: "Dit krijgt niemand nog uitgelegd" Royalty
Royalty

Marc Van Ranst: "Dit krijgt niemand nog uitgelegd"

Marc Van Ranst: "Dit krijgt niemand nog uitgelegd"

Pukkelpop wordt uiteindelijk ook dit jaar afgelast. Nochtans waren de voorbereidingen al volop begonnen. Een tweede afgelasting op rij dus. Marc Van Ranst is er echter zeker van dat het volgend jaar wél zal doorgaan.

Nee, we jubelen niet. Je kan niet tevreden zijn dat Pukkelpop niet doorgaat. Opnieuw niet doorgaat. Daarom is het een te harde klap voor al die jongeren die hiernaar uitkeken, voor de mensen van de organisatie en voor de lokale bedrijfjes die hun graantje meepikken”, zegt Van Ranst aan Het Nieuwsblad.

Volgend jaar gaat Pukkelpop wel door. Ja. “Dan zijn ook de jongeren, hét Pukkelpop-publiek, gevaccineerd. Indien Pukkelpop een winterfestival was dan ging het ongetwijfeld wel door. Maar Pukkelpop is een zomerfestival, het komt eigenlijk te vroeg", aldus de viroloog.

"Nogmaals: ik vind dit ook erg voor de jeugd. Eén keer hun festival afgelasten, dat begrepen ze vorig jaar wel. Dit jaar de tweede afgelasting is al veel moeilijker uit te leggen. Een derde afgelasting krijgt niemand nog uitgelegd.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws