-->

‘Big Brother’-winnares Jill laat bloot zien: “Niets nep aan”

‘Big Brother’-winnares Jill laat bloot zien: “Niets nep aan”
Dinsdag 3 Augustus 2021 - 12:30   I   Foto: Instagram   I  

Jill Goede zet zich de laatste tijd erg in voor body positivity. Ze streeft er dus naar om het zelfbeeld van mensen te versterken en ze pleit zo voor acceptatie van het menselijk lichaam in het algemeen.

De boodschap die ze dan ook vol overgave verkondigd aan haar Instagram-volgers is: “Wees lief voor jezelf vandaag.” Toch zou Jill Jill niet zijn, moest er ook geen grapje af kunnen. “Weetje jongens. Na 20 minuten hardlopen maakt je lichaam gelukshormonen aan, dat doet mijn lichaam al bij het zien van de menu kaart van de McDonald’s”, schrijft ze bij een foto waarop ze schittert in een zwart broekpak. 

Liese Luwel, mede-bewoonster van de ‘Big Brother’-villa, wordt bij het zien van de sexy foto teruggekatapulteerd naar hun tijd in het huis. “Oooh ik weet nog goed de dag in ‘Big Brother’ dat je zó onzeker was in dit broekpak… en kijk je nu eens shinen zoals het hoort!” 

”Wat ben je toch een top wijf”, reageert een van haar fans. “Niks nep, lekker recht voor zijn raap. Als je het gaat maken op tv, blijf alsjeblieft zo!” Een ander schrijft: “Eindelijk een vrouw die zichzelf is en het zelfvertrouwen heeft om de realiteit te laten zien. Hoedje af, Jill. Jij bent erg moedig en sterk.”

TAGS  I  Jill Goede  I  Big Brother  I  shownieuws  I  sexy  I  Liese Luwel