Steven Van Gucht onthult zijn favoriete Vlaamse onenighstand: “Zij mag me altijd een brief sturen” Royalty
Royalty

Steven Van Gucht onthult zijn favoriete Vlaamse onenighstand: “Zij mag me altijd een brief sturen”

Steven Van Gucht onthult zijn favoriete Vlaamse onenighstand: “Zij mag me altijd een brief sturen”

Steven Van Gucht ging het afgelopen anderhalf jaar van nobele onbekende wetenschapper tot een van de bekendste gezichten van België. Dat heeft natuurlijk alles te maken met de opkomst van de coronacrisis, waar hij ons tot op heden zo goed en zo kwaad als hij kan doorheen gidst.

Zijn bekendheid heeft natuurlijk ook een impact op hoe hij overkomt bij het grote publiek én bij de vrouwen. Van Gucht is gescheiden, maar de viroloog kreeg het laatste jaar verschillende berichtjes van vrouwen bij wie hij goed in de markt ligt. Maar zelf is hij ook niet ongevoelig voor vrouwelijk schoon. Dat blijkt uit zijn keuze van favoriete onenightstand.

“Jana Geurts uit ‘ROX’, een superheldenreeks van Studio 100 waar ik vroeger met mijn zoon naar keek”, bekent Steven Van Gucht in de Humo-rubriek ‘Tussen Hemel en Hel’. “Ze droeg een cool pakje, en had putjes in haar wangen wanneer ze lachte. Als zíj me nu eens een liefdesbrief zou sturen”, lacht hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws