-->

Annie Geeraerts schept eindelijk duidelijkheid: “Dit is de échte leeftijd van de Bomma in ‘Familie’”

Annie Geeraerts schept eindelijk duidelijkheid: “Dit is de échte leeftijd van de Bomma in ‘Familie’”
Woensdag 4 Augustus 2021 - 14:00   I   Foto: VTM   I  

Annie Geeraerts is een van de bekendste actrices in België, en dat komt vooral dankzij haar legendarische rol als Bomma Anna in ‘Familie’. Al werden de optredens van Annie en haar tegenspeler Ray Verhaeghe de laatste tijd wel zéér schaars.

"Elke rol krijgt soms wat meer en dan weer wat minder aandacht. Dat ben ik gewoon”, zegt Annie in Het Laatste Nieuws. “Maar de scenaristen hebben het me verzekerd: de Bomma gaat er nog niet uit.”

Na al die jaren is de ouderdomsdeken van ‘Familie’ populairder dan ooit. “Ik word constant aangesproken door kijkers: 'Blij dat we u eens in levenden lijve zien.’ En dan vragen ze of ik nog lang in de serie blijf”, aldus Annie. “'Zolang ze me kunnen gebruiken', antwoord ik steeds.” 

Twee tijdsprongen

Momenteel staat Annie één tot twee keer per maand op de set van ‘Familie’. ”En dat is voldoende voor mij”, zegt de actrice. “Dan hoor ik er toch nog altijd bij. Bovendien vermoed ik dat ik in de aanloop naar de dubbele jubileumaflevering op 30 december, als 'Familie' 30 jaar zal bestaan, wel een groter aandeel zal krijgen. Dan wordt de Bomma immers 95. Eigenlijk wordt ze zelfs al 105, want in de startaflevering in 1991 vierde ze haar 65ste verjaardag, maar de serie maakte nadien ook twee tijdsprongen”, lacht ze.

TAGS  I  Annie Geeraerts  I  Familie  I  Bomma  I  shownieuws