-->

Julie Van den Steen flopt op VTM: Wat is er aan de hand?

Julie Van den Steen flopt op VTM: Wat is er aan de hand?
Woensdag 4 Augustus 2021 - 12:45   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Professioneel loopt het niet goed voor Julie Van den Steen. Haar programma’s ‘Vakantiehuis For Life’ en ‘Game Of Talents’ doen het bij ons en in Nederland niet goed. Kenners zijn bang dat Julie zou verbrand raken nog voor haar carrière kan starten.

In 2019 maakt Julie Van den Steen de overstap van de ochtendshow met Peter Van de Veire op MNM naar VTMVTM hoopte op die manier het jonge publiek aan te trekken, maar dat heeft nog niet veel opgebracht.

Ze was al te zien als jurylid in succesvolle “The Masked Singer”, maar haar eigen tv-programma’s doen het veel minder goed. Haar eerste echte soloprogramma ‘Vakantiehuis For Life’ kan alleen maar als kijkcijferflop worden omschreven.

Haar programma ‘Vakantiehuis For Life’ is een kijkcijferflop

Voormalig VTM-baas Mike Verdrengh heeft misschien een verklaring waarom ze het niet goed doet: “Ik ben overtuigd dat Julie een groot talent is, maar VTM moet weten wat ze met haar willen doen. Als VTM Julie enkel heeft binnengehaald om jonge kijkers te behagen dan is dat een verkeerde mentaliteit.”

Jules Hanot, tv-criticus van Dag Allemaal, zegt dat de programma’s die ze moet presenteren deel van het probleem zijn. “Als je haar ronduit slechte programma’s laat presenteren dan doe je haar talent geen eer aan. Dat zijn parels voor de zwijnen.

VTM liet weten dat ze tevreden zijn met de prestatie van Julie. “De zomer wordt gedomineerd door sport en Julie haalt met haar programma toch een marktaandeel van 31 procent, dat is zeker niet slecht. Wij geloven sterk in het talent van Julie.”

TAGS  I  Julie Van den Steen  I  VTM